Åre här kommer vi!

Ja nu sitter jag i bilen på väg upp till åre, dubbla känslor 1 att det är kul att tävla och att det är grym atmosfär. 2 är att jag har såå ont i foten att jag inte vet om jag kan tävla. ( såklart jag kör har kört åre med frakturer i 3 revben. Tog 8 citodon) men jag vill ju kunna slippa skämmas för resultatet med… men försöker lägga bort allt sånt och bara njuta.. mötte ju grymma Jörgen på åre pre för exakt en v sen och vart krossad av honom. Skyller lite på foten.. kunde inte gå på 2 dagar efter!

Undra om jag fått med allt??

Jag har 3 paddlar. 4 stavar 30 par skor. En trainer. Mm mm mm tom ett våffeljärn!!

Mm på tal om det så går det som vanligt med min bantning.. ena dagen lever jag på monster. Andra dagar som igår trycker jag 10 000 kalorier.  Men allt sitter i mitt huvud och jag har snart fått struktur på tänket och rutiner. Men jag kan inte rå för att jag Älskar socker sååå mycket!!! Va på Willys igår och råka gå förbi smågodiset 4.2 kilo köpte jag!!!!! Va fan!!!! Jag har dock inte rört nåt än!!

Hmm nu kanske jag ska koncentrera mig på vägen..

Hörs och ses alla 😀

Be first to comment