Första halvan sjätte dagen

Sov bra men vaknade tidigt i min klippskreva. Åt en ostfralla som Håkan skickat med från Hälsö. Fint!

Syns sälarna? Svårt att fota snabbt från kajaken. Här låg de och värmde sig i morgonsolen iaf.

Paddlade typ 90 minuter och stannade sen för frukost #2 vid en rymdmätningscentral eller ngt liknande. Många stora paraboler men fin utsikt mot havet och det bodde folk bredvid så det borde inte vara häslofarligt att vara där. Spännande ställe, kanske. Drog vidare och sneddade över Kungsbackafjorden mot Ringhals. Långt och varmt. Hittade en fin liten vik där de släpper ut vatten från Ringhals. Varmt och skönt så stannade såklart för lunch och ett litet dopp.

Nu ska jag lata mig en stund i solen sen fortsätter resan söderut. Inte så mycket öar/skär etc framöver utan mer öppet. Varför köpte jag egentligen karta för sträckan Varberg-Åhus? Det är ju bara att paddla på… (famous last words…) to be continued.

/Nils

1 Comment

Leave a Reply