Fotjävel!! Hmm eller kanske bra..

Jag är inte så glad 1 1/2 vecka och inte kunnat stödja på foten sen skadan i Oslo. Jag har ju kunnat paddla ändå så det är bra, men det bränner ju fan inga kalorier jag hade hoppats på att kunna gå ner 2-3 kilo till åre. Nu sitter jag istället och tröstäter våfflor varje kväll. Varje gång jag börjar kan jag inte sluta, så det blir mellan 12-16 våfflor med grädde som snacks till kvälls filmen innan jag ska sova. Jävla mupp jag är!!!! Men nu ska jag deffa 2 veckor (har jag sagt 1000000000 ggr förut) men jag har världens sämsta karaktär.

Men nu när jag inte kunnat stödja på foten så här ena hälsenan blivit bättre så jag får se det possitiva 😂

Och på tal om inget så köpte jag en bärbar högtalare som jag har med mig när jag paddlar och jag kan inget om sånt men denna är grym i min värld! Bra ljud. Smidig och den har simmat mer än jag i år så den är vattensäker.

Tror den hette nåt med ultimat ears typ mega boom.

Billig jämfört med andra och i min värld bra.

I morgon ska jag få stryk som fan i Åre pre race. Paddlingen kommer gå ok. Löpningen blir att gå runt. Men det brukar jag nästan ändå göra. Sen mtb tror jag foten klarar ok.

Men kul som fan och bra träning kommer det bli. Jag säger som Jörgen koooom dit och kolla och häng bara om man inte vill köra. 😀

Ska köpa 4 nya plattor monster i morgon så nu blir det leva på energidryck 😀

Idag började jag igen. Så inga kalorier och 2 hårda paddling pass gjorda och lite vattenfys. Sen fick jag äta lite middag. Kyckling och ris. Har ångest som fan för riset.. Men ska straffa mig i morgon för det. Målet är 0 kalorier i morgon. Återkommer hur det gått med det och åre pre race . 😀

Be first to comment