Tionde dagen…

Jahapp. Då var man inblåst igen… men dagen började fint, vinden knuffade på i ryggen och jag lyckades smita mellan två av Helsingborg- Helsingör färjorna. Men lite läskigt är det allt när man kommer nära de där stora båtarna. Kände mig lite lunchsugen så tog första stranden direkt efter hamnen, låg i lä och såg fin ut. Ni som kan Helsingborg vet kanske vad som väntade mig? En jättestor nudiststrand. Men jag var hungrig så där blev det lunch iaf. Lite bakom stranden faktiskt. I skymundan. En väldigt trevlig och väldigt naken snubbe ville gärna visa mig de bästa ställena på stranden men jag nöjde mig med min plats lite i skymundan. Nakenbad är väl härligt, men att bada och umgås nakna i stor grupp känns lite främmande för mig. Men vi är alla olika och tur är väl det!

Google Maps vet allt du gör…

Nåväl. Lunchen åts och jag paddlade på en stund till. Vind och vågor ökade dock på tills det inte längre var funkis, dvs styrning blev svårt och jag blev översköljd av vågorna bakifrån.

Uppåt 11 m/s är lite för mycket för att det ska funka bra att paddla i. Gick iland vid en surfklubb och de har verkligen lekstuga nu!

Ser ut att mojna lite så strax drar jag nog iväg en liten bit till söderut…

Eller så fortsätter jag med glass i solen…

/Nils

Be first to comment