Tough viking i oslo avklarat.

Fy fan vilket lopp!! Men jag börjar med resan..

Jag åker ju alltid bil runt halva jävla europa med bil och tävlar och tränar, men är så less på att köra när man är ensam.  Så till Oslo bokade jag buss!! 7.30 min och tåg hem som jag sitter på nu. Hitills leder bussresan faktiskt då det va svalare på bussen och jag låg längst bak helt själv😀 så en kudde dator och tel så vips va jag i Oslo. Såå smidigt kommer börja åka buss överallt och sjukt billigt va det.

Till TV (tough viking ) så att åka dit förstör ju lite för mitt multisportande men fan jag är ju ändå över 40 och har ingen chans på dom bästa ändå så att köra ocr och ha stört kul är värt att tappa några platser i Åre för.😀

Tyvärr gick loppet i Oslo skit paja foten på första nedförsbacken sen va den dagen förstörd. Jag tänkte bryta efter ca 1 km. Kunde inte stödja på höger fot. Men jag kör ju för ett lag och då tar man sig i mål för laget! Loppet va typ bara upp och ner nog inte 1 platt meter alls. Banan va ju lagd i slalombackar. Så upp gick ok med foten men ner inte alls. Men kul att min grymma teammate Linnea kom 2a i elit och jag försöker lura in henne i multisportande. Och hade jag fått 1 år att träna upp henne så hade jag garanterat topp 3 i Åre sån talang!!! Såå alla team där ute letar ni tjej till teamen så här ni typ Sveriges bästa där😂

Ja nu dra på en film. Hoppas foten läker fort så jag kan börja köra ännu hårdare. Ska deffa lite till åre. Kanske skriver om min katastrof matvanor nästa gång..😀

Till sist.

Beast modes utryck som alla borde leva efter!

“Do today what others wont. And do tomorrow what others can’t ”

Finns inga genvägar. Eller jo det finns det men det är för fega töntar😀

Hörs

 

Grymma bussen och lunch på bussen😀

Be first to comment