Trettonde dagen…

Lite motvind men inget som direkt störde när jag gick mot falsterbokanalen långt bort i fjärran. Lite seg paddling men ändå skönt att bli klar med hela västkusten.

Långt där borta är den. Kanalen som avslutar västkusten.

Väl där visade det sig att ngn slags hinder med en decimeter hög skarp kant låg i kanalen så fick vänta och äta lite glass i solen, men det var väl ok…

På väg igenom kanalen, hej då västkusten.

Fortsatte tämligen odramatiskt förbi Trelleborg, man får som alltid tajma sin paddling så man smiter mellan båtar som kommer och går. Svag motvind hela dagen. Stannade så småningom i Gislövs läge där min bror Ola hämtade upp mig och så åkte vi till Lund där han bor med sin familj.

Ola, Estrid, Jon och Catarina.

Blev dessutom en till natt i riktig säng, skönt!

Idag, den fjortonde dagen, blir det en del vila, mest i preventivt syfte och ge framförallt armbågarna lite vila. Har värkt lite de senaste dagarna. Inget alarmerande, men kanske smart att vila lite innan det blir jobbigt på riktigt… räknar med att köra iväg under eftermiddagen och paddla en kortis innan jag slår upp läger ikväll.

/Nils

Be first to comment