Bryta och bryta ihop och komma igen.

Nu äntligen har jag förstått att jag börjar fan bli gammal! Så nu ska jag slakta kolfiber träsket hemma. Byta surfski mot plast kajak, byta mtb mot en el citybike. Och stavar mot Bungypumps. Jepp så får det bli..😀

Så Hur gick åre. Lång historia kort. Ja jag bröt efter paddlingen. Råka välta med ca 1 km kvar och kajaken blåste iväg. Hade ingen leach. Så jag simma där 10 min och efter det va kroppen helt körd. Vart körd till duschen och satt där i 30 min för att återfå värmen. Men paddling tills dess kändes muskulärt bra. Låg där jag skulle utan att behövt tagit ut mig alls.

Men men. Så veckan efter gav kroppen upp helt. Såå stel och ont i ljumskar leder mm mm. Så jag har legat och ätit och tyck synd om mig. Men nu gett mig iväg för att slippa sitta hemma och bara äta. Så idag har jag testat (lunka/gå) i 2 skidbackar i Jönköping.

 

 

En brantare och en mer löpbar.  Så är ni i Jönköping så ska ni testa dom 😀

Nu ska jag boka rullator. Hmm finns dom i kolfiber???😀

 

Be first to comment