Snart Tough Viking gärdet.

Efter jag bröt i åre så åkte jag på semester sitter nu på Malmön på västkusten. Lite seg och deppig men har bestämt att köra 1 år hyfsat seriöst till. Så nästa mål är tough viking på gärdet, som är nordiska mästerskapen. Jag har kommit 5 alla 3 år jag ställt upp men i år är konkuransen hårdare och min fot är fortfarande paj. Men joggar lite varje dag här på ön men fan va det är tråkigt att springa, jag har sån ångest varje gång. När man hellre funderar på att göra rent avloppet eller att göra rent underredet på bilen för att slippa springa. Igår va det 23 grader och moln. Skönt för dåligt väder för att springa. Idag 28 och sol fan det va ok väder. Längtar ändå till sthlm där det är varmare. Men jag försöker springa 5 dagar i veckan och få in rutinen så man bara gör utan att tänka Hur skittråkigt det är.. Jag ökar distansen lite varje gång för att stärka foten och för att bygga lite hårdhet i benen. Har senaste 5 passen ökat längden på passen med 800 m 😂 sakta men säkert. Målet är att 25e aug då tv gärdet är att jag är i hyfsad form. Tyvärr saknas farten och det kan jag inte köra allt med foten. Det är skillnaden. I ocr krävs fart och det är riktigt bra löpare med. I multisport kan man vara rätt dålig löpare och ändå hänga med bra.

Vill man spela på nätet kan man får en kampanjkod här, Betfair kampanjkod.

Av bara svenskar som kör ocr så gör typ 10 st milen under 32 och maran på 2.20 typ. Så jag räknas som rätt kass löpare där men ändå ok löpare för att vara multisportare.

Så varför tränar jag ens när jag tycker det är såå sjukt tråkigt.. Jo för jag älskar att tävla och hatar att förlora.. Och jag har pratat med många elitlöpare som säger samma sak..

Här är en bild på hur man kan nå på sååå dåligt på en tävling. Efter ca 1.20 löpning genom vatten. Lera. Eld. Mm mm kroppen bara skriker nej!! 150 m kvar till mål och jag börjar asgarva

Vi har kämpat axel mot axel sista 3 km och det ska avgöras i en spurt. Det är den känslan och glädjen jag tränar för.  Tyvärr förlorade jag spurten men han är en av dom grymma löparna jag berätta om.

Men Som Jesper Parnevik sa en gång.

När jag mådde som sämst spela jag som bäst och när jag spela som sämst mådde jag bäst..

Så nu bara träna på och om nån vill köra nåt nån gång så är det bara att hojta. Att träna med nån gör det lite mindre pisstråkigt😁

Be first to comment