Väntat förnedrad men rätt nöjd.

Jag har senaste 1 1/2 veckan vart på bouhus malmön bredvid Smögen. Joggat lite varje dag och ätit för mycket. Skulle åka hem i onsdags men fick veta på måndagen att ett 4.6 km lopp skulle vara på ons. Så jag bestämde att stanna och dra hem på torsdag istället. Några ryckte jag borde komma minst topp 3. Spännande tyckte jag. Formen sög men 4.6 km kan jag ta mig runt och på såna här sommar öar brukar inte motståndet va så bra..

Tis lunch får jag ett mess “kom till restaurangen” skynda dit. Ja ha Musse!!! Han va tydligen där och hans kompis andreas Kramer!! (Svenskt rekord på 800 m och semi i vm) Musse behövs inte presenteras. Så tävlingsdagen. Musse körde inte men Kramer och nån mer från landslaget. Sen tydligen 3 till som va grymma.

Jag tänkte typ alla drar som galningar som det är i alla lopp och jag är ju värdelös första 2 km

Starten går… Va fan!!!!! Landslagskillarna går ju typ. 3.45 fart. Jag fråga va fan ska nån snäppa upp farten eller?? En av grabbarna svara nä banlöpare kör bara taktiskt😀 efter 300 m så jag att fan jag är här för bra träning om inte ni ökar så ökar jag. Jag går upp i 3.25 fart och vet att om 200 m kommer en backe. Nu ska dom få puls tänkte jag och höll bra fart och jag hörde att alla andades tungt. Jag fortsätter dra hårt någon km efter backen. Efter ca 1.8 km kommer en ny backe. Hmmm va fan hade jag gjort av mina ben.. just ja dom ligger i andra backen.

Dom fick direkt 15 m jag försöker täppa luckan men nu hade dom ökat. Va ju bara 2.5 km kvar. Med 800 m svagt utför i mål ser jag ingen fram eller bak och slår av lite på farten för foten gör så ont utför.

Kommer i mål som 4a ca 1.10 efter Kramer. Dom hade tydligen tryckt på rejält sista 1.5 km

Så ja lite överviktig och 0 i löpteknik/löpekonomi så ja inte illa pinkat 16.10 på 4.6 k . 3.33 fart. Så nu måste jag öka min löpmängd för att förbättra löpekonomin på alla sätt..

 

Film på hur stelt och fult jag. Det är det ändring på snart 😀

Be first to comment