Fjällmara veckan / Tough viking

Vilken sjuk jäkla sommar vi haft och tyvärr har man ju gjort annat än att träna.

Men jag åker som alltid upp på fjällmara veckan. Kul vecka och man kan få några bra pass.

Jag är tyvärr ofta rätt sliten vilket både är bra och dåligt. Att träna som jag gör är bra för jag har aldrig några riktiga dalar. Men aldrig någon riktig speed och toppar.

Men att köra lopp som har samma bansträck är alltid kul för man kan jämföra tider ganska lätt. Men jag har märkt att ju äldre jag blir ju svårare har jag att ta ut mig på samma sätt som när jag va yngre. Som kvartsmaran i åre som är typ 8 k upp sen 5 k ner och platt på slutet. Så att ligga strax över tröskel som man ska på såna här korta lopp så blir jag bekväm och ligger strax under. Nu va jag i ingenmansland så då blir det lätt så. Men det är alltid en grym vecka med löpning mm för alla.

Sen skulle jag hitta formen till tough viking gärdet. Men jag väger par kg mer än förra året och jag har fått en ny drog ju med mina våfflor!!!

Så körde på hyfsat men klarade inte att gå ner i vikt som jag ville.

Nu är säsongen snart över och man kan börja med grund träning igen. Ev kör jag ocr vm i oktober. Så nu måste jag ska börja med en diet som ska få mig i form. Den är ny och heter potatis och monster dieten. 😀

Får se hur den går men den har allt en kropp behöver😀.

Nu ut och cykla. Har anmält mig till min första VR så nu måste man ligga i. Har ni tipps så kom gärna med det. 😀

Hörs!

Be first to comment