Tisdagstävling 5000 m

Tja,

Tisdagstävling idag och ett varv åttan dvs lite mindre än 5000 m. Nils Toresson trodde det är 4,9 km runt.

Isak Forsberg var också med som kom nyss hem från maraton VM i Portugal.. alltså riktigt bra form!

Starten gick, det gick snabbt som satan. Nils drog första biten sen tog Isak över och körde hårt. Jag fick slita. En bit in i kanalen körde jag på och drog Nils och Isak som var på varsin sida om mig. På utsidan av Långholmen var det lite båtar som drog upp vågor som jag i min NELO 560 plockade lätt! Jäklar vad smutt den är i vågor, surfar på allt!

Jag hade som mest kanske tjugo meter som isak tog ikapp lagom till sista vänstersvängen vid Långholmens udda (den mot Lilla Essingen). Nils lite efter.

Isak tryckte på, jag slet på nåra vågor bakom. Nils på min våg. Sista svängen till upploppet tryckte Nils på och tog andraplatSen före mig.

Sjuuukt kul och hårt, fy satan vad det går.

Snitthastighet typ 13,9 med flera skarpa svängar som drar ner farten.

/Marre

Be first to comment