K1 paddling på Fki

Länge sen det var nå paddlingsinlägg men det är nog för att jag inte gjort det så mycket. Imorse flyttade jag min k1 till Fki ifrån kungsholmen. Den jag alltid haft och körde Estland med i fjol. Har mer eller mindre bestämt mig för att köra den i år igen, den är riktigt bra och “funkar” i forsarna.

Körde lite mindre än två timmar nu i rätt mycket vind, men det kändes bra!

Riktig vår i luften!

efter paddlingen drog jag till päronen och umgicks, vi kollade störtlopp och längd från Lahtis.

Här mamma som kelar med Rappe

Igår var det kalas hos min farbror, hans fru Lene fyllde 60. Mycket mycket trevligt. Svängde efter det förbi simhallen i Järfälla och kollade när min moderklubb Järfälla kanot och roddklubb hade kanotpoloturnering. Alltid kul att se lite.

Marre

Be first to comment