Tankar kring VM i Åre

Snart är det dags för alpina VM i Åre, detta ser jag väldigt mycket fram emot! Förhoppningsvis kan jag åka dit med polarna, annars får jag nöja mig med att se det på dumburken hemma. 

När det kommer till de tävlande tror jag mycket på Kristin Lysdahl som gjort det bra hittills under säsongen. Förhoppningsvis kan hon fortsätta briljera och komma hem med en medalj. 

Får jag till det så jag kan ta bilen eller bussen till Åre, kommer jag säkert lägga lite spel på de tävlande. Det hör ju till och så finns det så många olika discipliner att spela på, som störtlopp, slalom och super-g. Och, om man har turen med sig, blir det till att leta upp något slotspel med skid-tema, kanske på Leovegas Casino. De har ju sportbetting, men också slotspel med alla möjliga sorters teman. Från filmer till musiker, från fotboll till fiske. Så att hitta ett med skid-tema kan inte vara omöjligt.

Varken jag, syrran eller päronen är de som spelar ofta, utan mest när det är speciella tillfällen. Antingen när det är några stora sporthändelser eller om man känner sig ovanligt tursam någon afton. På denna sidan går det ju även att hitta spel med gratissnurr så man slipper gå in med stålar själv, vilket så klart är tacksamt. På länken kan man se vilka erbjudanden de olika sajterna har så det är bara att hugga den som är bäst. 

Läste att det kommer otroligt många personer till Åre i år, och att det kan bli rekord. Vi får se om det stämmer. Håller tummarna att man får uppleva en speciell atmosfär, om så från TV:n. Vi får se!

//marre

Be first to comment