Drakbåtstävling i Hudiksvall

Tjena,

För ett par månader sen så ringde min kompis Kenneth mig och undrade om jag ville med upp till hans hemstad Hudiksvall på deras vattenfestival och köra drakbåtstävling med han och hans firma Markstruktur och samtidigt bo i hans hälsingegård som han och fru Katarina rustat upp för mycket deg. Sagt och gjort så sa jag ja och nu är det söndag och helgen är på upphällning.

Riktigt riktigt kul där vi tyvärr åkte ut i åttondelsfinal mot ”Hudiksvalls Gym 1” ett gäng gymnissar som sedermera var i final.

Det var tävling, lunch, tävling sen middag hos en anställd till Kenta som heter Alexis och bor snyggt vid vattnet sen ut på stan på nattklubb.

Kul härlig glad helg!

Fin gård Kenta har.. och mycket ”leksaker” däribland den här Cross-skotern som snart är utbytt mot en årsmodell 2020 med turbo mm. Den kommer gååååå…

Kvällspromenad första kvällen och dopp i sjön tävlingsdagen.

Som sagt, vattenfestival. Kul!

Sen middag hos Alexis som också är en jäkel på att laga mat.

Nattklubben Hogges som var sådär halvbra. Drinkbord och sånt, Kenta slog på stort sen hem i natten där det skulle brottas på gräsmattan, jag bangade med Kenta och Ubbe körde på.

Haha galningar..

Nu är klockan 07,01 på söndan, alla sover. Jag är pigg. Funderar på att gå ner och bada sen gå en sväng här i skogarna och kolla på en ball klippa.

Marre

Be first to comment