Kungsholmen runt le mans och lite mer

Hej bloggen,, ledsen för riktig dålig uppdatering. Anledningen är att WordPress som jag har bloggen på/bloggverktyget har blivit mycket krångligare så nu måste jag gå in via en hemsida och göra grejer. inte som förr då det fanns en app. Jag ska försöka se om det går att lösa för såhär går det ju inte att ha det.

Mycket kul har hänt på sistone. Blandannat Kungsholmen runt med Le mans start. (man startar på stranden). Bra folk med där starka Maciej alltid är en utmanare. Jag var tvåa efter hundra meter, ett efter 110 meter med Maciej på min våg. jag körde på till Stadshuset och hade där en lucka på kanske 30 sek.. där jag passade på att ta av min tröja. det var ju så himla varmt!

Körde på sen efter stadshuset och i Karlbergskanalen och vann med en min och 30 sek. Vinnartid 41,15 typ, ingen rekordtid men okej.

Har varit statist på en grej här på jobbet, “I huvudet på en mördare” som går på tv3 där jag skulle vara en dubbelmördare. Läskigt verkligt fall, läskigt att spela in..

Har varit med och tagit upp päronens båt, en Myra 21. Väldigt härlig och fin, se bild ovan. Allt gick bra och den ligger nu hos päronen på deras baksida.

Hos päronen så håller deras hund rappe ”vakt”. Världens snällaste hund som ni ser.

Igår måndag var jag på brandstation hos Jörgen och surrade lite. Bra stämning där som alltid.

Marreman

Be first to comment