Sälen och fjällvandring

Idag har jag och pappa gått en riktigt lång tur som heter ”sälenringen”. Start vid vårt hus ner till kvillekojan vidare mot Vålbrändan, till Mellanfjällsstugan över Mellanfjället ner i Storfjällsgraven sen upp till storfjället, ner för skidbacken vid högfjällshotellet och hem.

Pust!

Farsan har sjukt bra kondis, jag hajar ingenting. Impad!

Åt bra mat halvvägs från min sponsor tactial food som på riktigt smakar gott och är mättande.

Snö, lite regn, massa blåst.. alla klimat typ.

Nu helt mör i benen. Vi knatade på järnet med pappa som lok.

Väldigt omväxlande tur som jag varmt kan rekommendera men ta tid på er..

Obs, obs. Vi hörde ett vrål vid flera tillfällen på långt avstånd.. vi var osäkra på om det var björn eller älg. Pappa tippade på älg, jag björn. Nu har pappa varit hos grannen och frågat och de var rätt säkra på att det var björn!

Be first to comment