Inlägg tillägnat Janne Bengtsson

Hej Hej,

Här kommer ett lite mer allvarligt inlägg och jag är bara så himla lättad och glad att min vän sen länge, Janne Bengtsson i Göteborg har vaknat upp och håller på och återhämtar sig från en riktig allvarlig svacka där han balanserade mellan levande-död under en tid.

Bakgrunden är att han är på riktigt en riktig stålman, väl i klass med min pappa som ni vet är en jäkel på att vara stark och i form. Kolla hans lägenhet förövrigt som är rätt “sportig”. I vardagsrummet finns två eller tre kajaker också…

Jag och Janne har haft kontakt och varit vänner i många år, han och Douglas på Reval Kajaks hjälpte mig i flera år med paddlar och en snabb havskajak. Senaste året har det varit regelbundna “läget” på Facebook och ibland på telefon. Framåt tidig höst/sensommar så hörde han av sig på Facebook och skrev att han var dålig, i akut leukemi. Han berättade om en tråd han skapat på Happymtb där han beskriver sin sjukdom och hur den började… Se tråden här och första inlägget här nedan. https://happyride.se/forum/read.php/1/3088844/page=10

tråden fortsatte. och 18e mars skriver han

det fortsätter med behandlingar och peppande ord, 6e juni skriver han

Inläggen fortsätter och jag rekommenderar er verkligen att läsa,, här skriver han

efter ett par dagar/veckor skriver Jannes granne nedan inlägg. det visar sig att han blivit väldigt dålig och nu blivit nedsövd

Det hela fortsätter och Janne är väldigt väldigt dålig.

Jag får rapporter från hans kompis Douglas (som jag skrev om ovan) som besöker honom på sjukhuset och har kontakt med hans barn.. det hela är kritiskt men jag får sen höra att de har väckt Janne och att han långsamt börjar piggna till. HURRA!

När det är fixardag på FKI 13e sept så ringer Janne och då har han varit vaken kanske två Dar, han är trött men självklart extremt lycklig att leva och att få krafter tillbaka.

I förrgår skriver han själv på forumet på Happyride för första gången på flera veckor

det bemöts av så mycket hejarop och positiv energi så det är helt otroligt!

hans dotter skrev imorse

NU är det bara för Janne att fortsätta kämpa och fightas mot sin cancer, klarar han det han gått igenom ovan så klarar han allt!

Jag vet att Janne läser multisportbloggen och jag vill bara säga att Du är grym och så jäkla stark! Vi hörs snart igen,

Marre

Be first to comment