Båtfix hos päronen

Tjena,

idag så var jag ute hos päronen (bara utomhus som vanligt) och hjälpte pappa att tvätta båten, skrubba däcket med diskmedel och borste. Den är verkligen så himla fin nu efter han har målat hela skrovet! På tisdag preliminärt så åker den i vattnet nere i Viksjö båtklubb.
båten är en Myran 21 med en liten hytt i fören och öppna ytor bak. En såkallad folkbåt.

Lunch inne i vardagsrummet med avstånd emellan oss och mamma håller på och sorterar bilder från förr, blandannat när päronen var i Lofoten första gången med deras fd Toyota Landcruiser HJ60. De tog ur baksätet och la in madrasser och så bodde de två veckor tillsammans med deras dåvarande jycke, en vorstehr vid namn Bina.

Hur häftigt var inte det!

om gränserna till Norge öppnas i sommar åker jag iväg norrut, lätt!!

mamma hittade också en gammal skolkatalog från när jag var lärare i Viksjöskolan, mitt första lärarjobb innan jag utbildade mig osv.

Så kul!

tjena tjena,

martin

Be first to comment