Stavsnäs surfski sprint

Idag var det deltävling ett i Svenska cupen i surfski, både i Stockholm och i Helsingborg samtidigt. Detta pga att man inte får resa i landet pga Corona-pandemin som är utbredd och galen. Man får Max resa två timmer från sin hemort, och om man gör det får man där inte träffa ”nya” människor.

men som sagt, race idag i Stavsnäs och det var också första gången jag var på vattnet på länge pga en lite trasslig känsla i kroppen, lite huvudvärk och så.

mycket folk, eller 25-30 pers där vi skulle köra två gånger samma sträcka på utsidan av en ö och däremellan i sundet vänta in alla och göra en gemensam start igen. Kul!

jag ville Och tog det verkligen lugnt, tror inte jag var uppe i speciellt hög puls utan hade helt enkelt bara en bra dag med en väldigt utvilad och pigg kropp.

christian Dietz tvåa båda racen och holländaren Rik tvåa sedan var Björn, Jonas, Niklas på platserna bakom lite på olika platser beroende på race 1 eller race 2. Väldigt kul som sagt att vi är ett stort kul gäng som tränar och tävlar tillsammans!

käkade burgare sen med polaren Elias och nu är jag hemma..

marre

Be first to comment