Midsommar 2020

Tjo bloggen,

Nu har midsommar 2020 varit och det var tack vare Corona-viruset första på länge som jag var i Stockholm så jag ringde jörgen (kajaksidan) för nån vecka sen och vi pratade ihop oss om ett litet vardagsäventyr som mynnade i att vi stack till Torö stenstrand vid Nynäshamn. Otroligt vackert ställe! Jag har varit där en gång tidigare och campat med min Multivan och några gånger och surfat med forskajaker.

det är en väldigt snygg playa men stenig och eländig (Torö stenstrand).

kolla vackra bilder från helgen!

jag sov i min VW Multivan och de andra tältade. Vi åt riktig midsommarmat till lunch och grillade i solnedgången. Så mysigt!

kan varmt varmt rekommendera att åka hit, väldigt lätt och fint att tälta precis vid havet. Det finns bajamaja en bit upp i skogen och vill man bo i sin Multivan finns det bra och snygg parkering typ 50-100 meter från havet!

marre

Be first to comment