Senaste tidens events

Hej,

En hel del saker har hänt senaste tiden..

Vad gäller paddling så har två tävlingar körts:

Djurgårn runt där jag vann tätt före Rick (som var riktigt stark!)

Sedan Munken runt där jag var än piggare och vann med Ukrainaren Denys hängande på min våg sista kilometern.

I helgen (igår söndag) var jag med syrrans barn Alice när hon körde seglingstävling ute i Danderyd, vid KSSS där. En väldigt fin dag på havet när jag satt i en rib-båt tillsammans med en kille från Alice klubb, (Kvarnvikens jolleklubb), Petri. en riktigt pratglad kille. Solen sken och allt var härligt. Alice är duktig och är med i början till stor del av loppen sen lite otur osv som gör hon halkar bak lite grann men hon är grym, så kul att se! Päronen var där en sväng också med god mat och fika.

I lördags var jag ute vid Räfsnäs med Mano, Niklas och Nils där Niklas har sommarställe. Det skulle blåsa massor så vi var laddade till tänderna för att få en grymt dag på havet med downwind-paddling.

Nu styrelsemöte,

Hörs!

Martin

Be first to comment