Surfskitävling Tylösand 2020

Tjo,

idag var det surfskitävling här i Tylösand, rätt vindstilla men lite rörelse på havet så det är alltid lite vågor eller dyningar.
vi var ett bra startfält på plats med några lokala förmågor som sysslar med marathon och några från Stockholm som är snabba.

starten gick och det var vattenstart dvs ha surfskin bredvid sig på typ knädjupt vatten sedan hoppa i och dunka iväg. Jag tog det säkra före det osäkra och körde en safe start och var några sekunder efter de som kunde det här, jag tog snabbt ikapp det och låg på våg efter en maratonkille någon kilometer innan jag bestämde mig för att köra på hårt och kom loss snabbt, ensam.. vann med 51 sekunder före snabba Nils Karls och sedan ett par minuter bak till tredje person. Superkul och kroppen var pigg, men vaaarmt..

Nu ska vi grilla här där vi bor, Halmstads gårdshotell. Supersnyggt ställe!

marre

Be first to comment