Paddling nere vid Hoburgen

Häromdan så tog jag Multivanen och åkte ner till min kanotistkompis Peter Wahlberg som håller hus nere på södra Gotland rättare sagt Burgsvik där han också är uppvuxen.

Jag stannade till vid ett mysigt ställe på vägen ner, vid Tofta och Surflogiet där det alltid står lite sköna vans likaså nu, jag hängde några timmar på kvällen med två lirare från Karlstad som hade en liten skåpbil Citroën Berlingo som de hade två madrasser i därbak och hade en ledbelysning i taket. Här hade de bott typ en vecka och surfat och hängt, skönt liv.

Kolla också vad mysigt surflogiet är,


Och hur fantastiskt mysigt jag har det i min Multivan

Paddlingen sedan vid Hoburgen var riktigt bra, 22 km fin teknisk downwind!

körde hem efter en god middag hos där och mysigt att träffa hans familj där de också hade liten hundvalp som hans dotter Lea hade hand om.

Martin

Be first to comment