Vanlife på Fårö

Idag efter middagen hos oss i Fårösund drog jag upp till Fårö/Lauters fiskeläge för att hoppa i surfskin och köra en sväng utanför Digerhuvud och så i solnedgången. Så himla fint! Alldeles för mycket husbilar just vid Lauters fiskeläge/hamn så jag tog kustvägen och parkerade här precis ovanför Digerhuvuds raukar (tillsammans med några plåtisar). Så förbaskat snyggt så man fattar ingenting.

Älskar verkligen min Volkswagen Multivan som mina päron byggde en slags hylla i därbak så att det blir en riktigt härlig säng på 160 bred, 200 cm lång.

kolla solnedgången och utsikten från min bil/säng.
hyfsat vardagsrum.

imorgon bitti blir det morgondopp här sen hem och äta frukost och skjutsa Lars och Alice på segling i Valleviken.

alla borde fricampa lite såhär då och då, balsam för själen.

Martin nordstrand

Be first to comment