Kul dagar i Helsingborg

Tjenare, jag drog från Gotland i onsdags för att åka ner till Tylösand och Helsingborg där det skulle vara dubbelrace, både lördag (singel) och söndag (dubbel med Mano).

tog båten tidigt onsdag morgon, kom till Sthlm runt lunch, hem i lägenheten för första gången på kanske en månad, hämta post och kolla läget. Allt såg bra ut.

Vidare till Kajaksidan och hämta en ny paddel (Rey från Greentip), sen ner till Tylösand. Regnade typ hela vägen men så mysigt att köra min Multivan i regn, man sitter så bra och skönt och kör. Bodde nära stranden och mötte upp två bekanta i torsdags i Tylösand men oj vad det blåste. Skippade faktiskt att paddla..

hejade på lite beachvolleyboll folk/kompisar från förr och fortsatte sen till Helsingborg där jag mötte upp lite surfskifolk.

på fredagen stack jag och Mano ut i dubbeln medan Wangler körde singel, vi körde från Arild in i Skälderviken.
hämtade trocadero på vägen ner söderut av min polare som har en eventfirma och har trocadero som kund.


bra plats i Helsingborg vid havet, Mano slaggade i sin volvo.

Dan efter som sagt paddling i Skälderviken med lite mingel på parkeringen efteråt.


Hela fredagen eftermiddan minglade vi vid Aterra-butiken och jag bjussade på dryck till surfskifolk.. och det fotades en del åt Trocadero

Tävlingen då på lördagen..

jag kände mig riktigt fräsch och allt hade funkat bra med förberedelserna men det fattades lite i farten, någon ynka procent lite extra klipp i musklerna så hade jag tagit hem det.. kom nu tvåa efter duktiga Paul.

Söndagen var mer ”lek” för oss.. Mano är kanske inte snabbaste partnern men vi hade kul!

kom fyra eller femma i mål..

Åkte Oskarshamn-visby igår söndag kväll och är nu här igen, dock massa jobb.. men skönt liv däremellan!

Martin nordstrand från Fårösund

Be first to comment