Tisdagstävling

Igår var det premiär för tisdagstävlingarna efter sommaruppehållet och det ryktades om att ”alla” skulle köra, kul!

jag var tokladdad och till viss del nervös, hur snabbt skulle det gå i starten osv osv.

på uppvärmningen så kändes det som att det var kajaker överallt vilket senare skulle visa sig att det var typ så, 45 startande! Rekord, otroligt kul!

starten gick,, jag pumpade på, sneglade till höger när Tommy Karls och Nils Karls samt Jacob Holst skulle liksom sticka iväg men det blev inget sånt utan jag lade mig i spets/först på en gång med holländaren Rijk vid min ena sida och Simon Lenhoff på andra sidan.

jag körde hårt hela tiden för att splittra hela fältet och inte ge de där bakom något hopp om att köra ikapp.. holländarn rijk släppte halvvägs till rundningen nere i årstaviken och jag var helt ensam.. vann med ca 12 sekunder före snabba Nils Karls (som kommer bli farlig nästa år).

otroligt kul att vinna med så stort och bra startfält.

efteråt pizza på La casa uppe vid Hornstull, gott och trevligt!

Marre

Be first to comment