Maraton sm 2020

Idag var det maraton sm i k1(kajak) nere i Nyköping och vi var ett gäng som åkte ner. Jag körde h22 (dvs elit), Wangler, Per ernström mfl från klubben körde mastersklassen.

jag har aldrig kört maraton-sm och var lite nervös för det, och att starta i elit-klassen men jocke Lindberg, Isak Maxstad, Nils Toresson mfl övertygade mig att köra den här klassen.. paddla kan jag, men nu skulle det vara sex st lyft också, dvs upp på en brygga, springa ca 150 meter och i på en annan brygga, riktigt kul!

starten gick.. och där stack alla iväg. Jäklar vad snabbt det går för alla. Jag var ensam, vilket jag kanske trodde.. efter några kilometer välte en kille och vips var jag inte sist.. några kilometer fram igen kom jag ikapp en annan.. och så plockade jag tre till..

slutade femma, riktigt nöjd!

vann gjorde Emil Svensson, sen Nils Toresson, Isak Maxstad, Karl Broberg, och jag.

de före mig går ”inte” att slå.. killar som tränar ca två pass per dag.. det går liksom inte att hänga med där..

Skönt häng, bra folk, kul helg!

martin nordstrand

Be first to comment