Pappa fyller år

Min och vår älskade favorit pappa har fyllt år i helgen, 70 år och vi firade honom stort ute i Viksjö i lördags.

Så fantastisk dag på alla sätt med fantastisk mat och otroligt fina och känslosamma tal av mamma, syrran, brorsan Lasse, syrrans ungar och mig själv. Jag lyckades verkligen inte hålla ihop min under talet, det var så extremt mycket känslor inblandade… lustigt det där. På jobbet så pratar jag ofta inför folk, ibland inför kända programledare och det är aldrig några problem men nu.. ja, då var det så svårt.. men vi och vår familj har så extremt starka band emellan oss. Det är rätt häftigt!!

jag fotade inte så mycket från den dagen utan väljer istället att skicka upp bilder på pappa och min familj.


grattis än en gång du käre far!!

//Martin Nordstrand

Be first to comment