Surfski SM 2020

I helgen så var det Surfski SM nere i Göteborg. Göteborg har ju rykte om sig om att det alltid är blåsigt och bra förhållanden där, vilket det var även nu. Ösregn hela vägen ner och hela kvällen och morgonen men några timmar innan start så sprack det upp och det kom både sol och vind. Så fantastiskt skönt!

Väldigt kul race där det var hårt, lagom hårt första tredjedelen av racet där jag och Paul låg och körde tillsammans i både sidvind och motvind. Här kände jag mig väldigt stark och på “g”.

När det sedan blev medvind så tog jag ett vägval lite långt från land, jag tänkte kanske att det var mer drag längre ut från land. Paul körde lite närmare land och fick några meter hela tiden.. som växte. Han är grym när det är medvågor sk, downwind.

Jag _tror_ Ändå att om jag hade tryckt på lite mer, inte tagit vägvalet längre ut till havs så hade jag varit väldigt nära att vinna. Så var känslan efter målgång och nu dagarna efter.

Nästa år…

Resultat

och herrarna

Be first to comment