Hojportalen.se

Handla här-hämta i din lokala cykelbutik. Hojportalen.se är en webbshop i samarbete med butiker. Vårt återförsäljarnät representeras av cirka 350 professionella cykelhandlare. Som ser till att ge er kunder nära och professionell hjälp. Vi har genom åren uppmärksammat att cykel i kartong inte är någon bra webbprodukt. Det är lätt att konsumenten sätter gaffeln åt fel håll eller råkar skruva vänster och höger pedal på fel vevarm med gängpaj som följd. Därför hittade vi en lösning på det.

Hojportalen.se är vår försäljningskanal direkt mot konsument. Du kan alltså gå in och spana in en cykel som du har letat efter. Har vi den i din storlek så kan du trycka på lägg i kundvagnen. Gå vidare till kassan och välj till frakt och utlämningsställe under hämta hos återförsäljare. Klicka på välj för att välja utlämningsställe dit din cykel kommer att levereras, monteras, justeras och lämnas ut. Säg att du bor i tex. Boden så kan du välja Bodens Cykel & Mek som utlämningsställe. Betala kan du göra via Klarna. Smart va?

Vi fyller på med cyklar vartefter de kommer in så lagret kan variera från vecka till vecka men vår målsättning är att vi ska kunna sälja cyklar och leverera till kunden i alla segment och i alla prisklasser.

Be first to comment