Nytt blogginlägg

Hej, jag är nygammal krönikör här på multisportbloggen. Senast jag skrev här måste ha varit 2012 när jag for till Gotland och gjorde en säsong på Fårö. Jag hade precis slutat jobba på Alewalds med längdskidor och outdoor och behövde nya utmaningar. Nu jobbar jag sedan snart 1 år tillbaka på Jaguarverken som säljare och vi sköter distributionen av Giant och Liv i Sverige. Finska Helkama som är jämförbara med svenska Skeppshult. Vi har även två egna märken Marvil och E-Motion som består av barn, standard och elcyklar. Jag kommer blogga om cyklar, cykelbranschen och sport i övrigt. Det kommer bli en hel del mountainbike, gravel och racer m.m. Nyheter inom cykelbranschen. Jag kommer ta upp att Shimano fyller 100 år den 23 mars och kommer släppa en del nyheter. Vad som händer i proffstouren som precis har startat igång efter vintervilan. Vilken destination man ska åka på träningsläger. Vad finns den bästa cyklingen? Varför folk helt plötsligt har börjat cykla gravel och inte racer. Ja, det är många funderingar. Vad händer med svenska långloppscupen i sviterna efter Corona och hur ser det ut för svensk multisport?

Vi ses här på multisportbloggen!

Med vänlig hälsning

Peter Kanmert

Be first to comment