Toyota HiAce blir en campervan

Tjo,

nu så har jag kommit igång med ombyggnationen av min kära Toyota HiAce.

bilen är som vissa er kanske sett en Toyota HiAce 4wd long, två säten fram och tre stolar i baksätet var och en möjlighet att plocka ur och sedan ett långt skåp. Supersnygg och löjligt bra skick som jag köpte i Finland (Åbo) januari 2021 mitt under brinnande corona-pandemi.
bilder från när jag hämtat och precis köpt den

Jag gjorde ursprungskontroll och registreringsbesiktning på den utan några som helst problem.
En helg i Åre i riktiga vinterförhållanden och nu när det är vår i luften har jag och pappa och min kära mor som kommit med tips börjat att riva mellanväggen mellan lastutrymme och ”hytten”. Det gjorde vi igår lördag och oj vad den satt och oj vad tid det tog. Bilder nedan

imorse så åkte vi till Bauhaus i Barkarby och köpte en plastmatta med träimitation, limfog mm mm sen till KRauta i Kallhäll för inköp av två plywoodskivor 2,5 * 1,2 meter 12 mm tjocka sen ett gäng med meter lister som ska vara lite överallt.

vi tillbringade halva dan med att lägga plastgolvet och andra halvan med att fika och fundera över nästa steg.
polaren Niklas Westin kom förbi också, roligt!

I veckan fortsätter vi och mer updates kommer!

tack fina fantastiska föräldrar för att ni är bäst!

Martin

Be first to comment