Anmäld till maraton på Färöarna!

Jag har tillsammans med min flickvän och hennes kusin anmält oss till Atjan Wild Islands Marathon 2022. Det är ett 42 km långt fjällmaraton med 1800 höjdmeter på Färöarna. Loppet kommer dessutom till stora delar gå i obanad terräng. Jag och min flickvän har så länge pratat om att åka till Färöarna. Men vi har hela tiden tänkt att det ska vara en vandringsresa, men nu när vi blev varse om att det fanns ett maraton där så anmälde vi oss dit istället! Vi har aldrig sprungit maraton innan så detta kommer att bli en otroligt spännande utmaning! Det känns så roligt att ha någonting konkret att träna inför tillsammans! Loppet äger rum den 3 september!

Jag har ännu inte filat på något konkret mål. Men jag ska definitivt se till att träna bra hela tiden fram till loppet. Många längre distanspass men även en hel del backträning kommer att stå på schemat! Jag kommer att ha flera lopp jag satsar på under 2022, och detta kommer definitivt vara ett av dem jag kommer ranka högst!

Foto: David Altabev

Be first to comment