Anmäld till Åre Extreme!

Nu har jag anmält mig till Åre Extreme och till sommaren gör jag min första start någonsin i den smått legendariska multisporttävlingen! Då jag är orolig över att inte hinna få tillräckligt med kajakträning innan tävlingen så är jag preliminärt anmäld till Lake Class SOLO. Det vill säga 10 km paddling, sen 17 km löpning upp till Åreskutan och ner på andra sidan, för att sedan avsluta med 30 km mountainbike! Den enda skillnaden mot huvudklassen River Class är att den bansträckningen går igenom en fors där man behöver klara av en forskurs för att få ställa upp! Får jag möjlighet att träna mycket kajak, och kan planera in forskursen, så kommer jag förmodligen att byta klass. I annat fall så sparar jag River Class till ett framtida år!

Nu längtar jag till våren, men samtidigt älskar jag att det är ett drygt halvår kvar! Så mycket träningstid ligger framför mig!

Tävlingar 2022:
2/7: Åre Extreme
3/9: Atjan Wild Island Mountain Marathon

Be first to comment