Anmälda till AIM Challenge igen!

Tävlingsprogrammet för 2022 börjar sakteliga ta form. Efter Aim Challenge i Lindvallen i somras så fick jag extremt mycket blodad tand för allt som har med multisport att göra. En sjundeplats där och en femteplats några månader senare i tidernas första AIM Challenge Ulricehamn gör att jag och min bror nu satsar mot pallen! Återigen är det i Ulricehamn som vi ska tävla, och nu känner vi oss betydligt varmare i kläderna än tidigare gånger. Vi känner nu till både konceptet och terrängen, och har dessutom köpt oss ett par nya kartställ, vilket gör att vi kommer betydligt bättre rustade än tidigare!

Dessutom är jag även anmäld till Trailvarvet den 15 maj. En 11,5 km lång bana i Änggårdsbergen i Göteborg. Jag skulle ha sprungit förra året men på grund av pandemin flyttades min startplats till 2022.

Tävlingar 2022:
7/5: AIM Challenge, Ulricehamn
15/5: Trailvarvet, Göteborg
2/7: Åre Extreme
3/9: Atjan Wild Island Mountain Marathon

Be first to comment