Svenska cykeldestinationer-Isaberg

Isaberg Bike Park

Välkommen till södra Sveriges största Bike Park!

Som sport- och friluftsanläggning med fallhöjd är mountainbike en självklar aktivitet för oss. Vi erbjuder 26 MTB-leder för alla nivåer, liftburen cykling, pumptracks och teknikbanor – stora som små, nybörjare som elit, med varierande längd och olika svårighetsgrad. I MTB-hyran hittar du MTB-cyklar och utrustning till liten och stor. All cykling hos oss sker på egen risk, använd cykelhjälm. Tänk på att förboka din hyrcykel.

Öppet för cykling på ett stort antal XC-leder året runt samt en sittlift som är öppen för cyklister under sommaren med några svårare leder samt två nybyggda familjeleder som öppnade förra året.

Isaberg Bike Park hittar du XC-banor (SM-bana), dropzones, dirtzone, step-up hopp, hoppzon, doserade kurvor och stenkistor, samt det mesta inom teknikträning och balans för MTB. För barnen finns 5 gröna leder. Ställ gärna dina frågor i Sportcentret eller Uthyrningstältet, så hjälper vi dig. Vi välkomnar också Endurocyklister att söka fart i våra branter från Isabergstoppen. Liften är öppen de flesta helger och lov.

Det går bra att cykla XC i vår anläggning från 1 april-15 november.

Liftburen cykling är öppen vissa helgdagar fram till 27 juni, måndag-lördag 27 juni till 9 augusti, därefter helger fram till 3 oktober
Liftkortspris 290 kr för dagkort vuxen
Antal leder 5 st leder i parken, varav nya “Pelikanen” som öppnar i slutet av juni + pumptrack, och många XC-leder i området
Liftar sittlift
Fallhöjd 150 meter
Cykeluthyrning ja
Hitta hit med bil, buss eller tåg
Boende stugor kring Isaberg Mountain Resort 

Kontakt:

Stiftelsen Isabergstoppen
Box 122 335 03 Hestra 
Telefon 0370-33 93 00 
info@isaberg.com

// Peter

Be first to comment