Svenska cykeldestinationer-Flottsbro

För dig som bor i Stockholmsregionen och inte vill åka så långt så är Flottsbro ett bra alternativ. Bike Parken har både cykeluthyrning, boende i stugor och café i anslutning till liften. Är det en fin sommardag så finns det en trevlig strand för familjen att hänga på nedanför backen.

Flottsbro Bike park är en cykelpark med byggda leder i varierande utförande och svårighetsgrader mellan mer nybörjarvänliga till avancerade spår. Downhillcykling klassas som en extremsport och är en sport som kan medföra vissa risker vid utövandet och bör därför respekteras därefter. Vi rekommenderar alltid att du har så mycket skyddsutrustning som är möjligt och en säker cykel för ändamålet. Det är krav på full face-hjälm för att få bruka parken. Hjälmar och skydd finns att hyra.

Flottsbro

Strax söder om Stockholm i Huddinge ligger Flottsbrobacken

Öppet varje dag 22 juni till 23 augusti
Liftkortspris 250 kr för dagkort vuxen
Antal leder 14 st leder i parken + XC-leder och teknikpark
Liftar sittlift
Fallhöjd 103 meter
Cykeluthyrning ja
Hitta hit med bil, buss eller tåg
Boende stugor eller camping i närområdet 

Kontakt:

Telefon växeln:
08-535 327 00
Telefon FDC & Bikepark:
076-136 52 14

Hitta hit:

Bil – Infart Glömstavägen (väg 259).

// Peter

Be first to comment