Träningsrapport – December

Årets sista månad! Jag är relativt nöjd med månaden även om det blev otroligt mycket mindre tid och kilometrar jämfört med november. Jag har ägnat mycket tid åt spinning, men den ger tyvärr inga kilometer till Strava, uselt att man inte kan redigera in det själv som man kan göra på Garmin Connect. Julledigheten och tre slalomdagar i Åre drog också ner träningsmängden en del.

Jag har fokuserat mycket mer på intervaller än tidigare, och har inte sprungit fullt så många långpass, och cyklat en hel del på gymmet. Summerat så sprang jag 47% av tiden, cyklade 32%, gymmade 13% och åkte slalom 8%.

Nu ser jag verkligen fram emot ett nytt år! Jag har fortsatt väldigt mycket motivation, men det börjar kännas ganska länge kvar till tävlingssäsongen drar igång.

Be first to comment