Träningsrapport – Januari

2022 började på sämsta sätt. Jag blev omedelbart sjuk med covid-19. Jag hade hosta och ont i halsen och tränade ingenting på en vecka. Sedan dröjde det ett par dagar till innan jag kunde träna bra igen. Utöver detta är jag ganska nöjd med träningen. Jag kom upp i 31 timmar vilket känns helt okej! Igår var jag och tog den tredje vaccindosen så nu hoppas jag att jag kan hålla mig frisk under året!

Januari bestod faktiskt av mer cykling än löpning. 48% respektive 41%. Utöver detta bestod 9% av styrketräning, och 2% av padel!

Det är nu bara drygt två månader kvar av vinterträningen. I slutet av april beräknar jag tävla för första gången under året och då vill jag vara i bra form. Sedan gäller det att träna smart så att jag kan hålla uppe en god form under tävlingssäsongen. Februari är en kort månad, men jag hoppas kunna träna upp emot 35-40 timmar ändå!

Be first to comment