Sickhamn 2022

Hej Hej,

I helgen gick tävlingen Sickhamn av stapeln, paddling mellan Sickla och Sandhamn, (se bild en bit ner), formatet är nu inne på tredje året och är helt unikt med att det är individuell start och man får ej ligga på en annan paddlares våg samt att den som startar sist OCH är i Sandhamn senast 14:00:00 vinner.

Alla starttider är officiella och finns i ett google-drive dokument som låses dagen innan kl 09:00:00, det är lite gambling och “spelande” för att jag vill starta sist – men inte för sent så jag inte hinner ut till 14:00.

I år var Niklas största hotet – men jag vet att jag är en starkare kanotist än honom.. men allt kan hända osv, men jag fick den sista starttiden (09:36) och skulle då behöva paddla på 4 timmar 24 min, snittfart på 11,1 vilket inte är något problem alls -. men lite ryggont och motvind så kan det gå fel. Men jag Hann och vann!

Lunch på Värdshuset där förstapriset – En kajak för 25k från Kajaksidan.se skulle lottas mellan bästa dam och herr, jag drog vinstlotten och vann kajaken, wow, tack Kajaksidan!

Sedan bastu på Telegrafholmen, middag på Dykarbaren och lite mingel på Seglarhotellet innan vi tog sista KSSS-båten till Lökholmens vandrarhem vid 22,00.

Dagen efter frukost på Seglarhotellet sedan transportbåt till Stavsnäs och transporter hem, en fantastisk härlig helg!

///Martin

Be first to comment