Surfski EM Sardinien

Veckan som var (vecka 37 2022) så var vi ett stort gäng som var nere i Sardinien där surfski EM skulle gå av stapeln. Jag var råpeppad och förväntansfull men tyvärr så kickade halsont in så jag fick tyvärr ställa in mina tre planerade race, Masters (över 35 år), Dubbel med Mano och Senior (elitklassen). Jag hade troligen kunnat köra det sista men med risk för ett ordentligt bakslag som en maxprestation innebär och som ni vet så ska man ju inte anstränga sig maximalt om man har halsont.. det kan få förödande konsekvenser på sikt.

Men, jag fick till mycket mycket fin paddling på havet i min FENN Fennix Elite S surfski som dansar bokstavligen på vågorna – men då med minimal puls/ansträngning.

Vi bodde på en resort precis vid havet, så fint och havet hade den sköna temperaturen 28 grader, hur najs är inte det.

Se bilder nedan!

Be first to comment