Umara atlete

Hejsan bloggen,

Häromveckan kontaktade jag mitt favoritenergi-märke som heter Umara Sports för att se om de var intresserade av att sponsra mig med produkter (sportdryck och gel) inför Sickhamn, det fick jag och vi inledde en kontakt så nu är jag Umara atlet, dvs med i deras team. Det är kul att vid 45 års ålder ha en sponsor för sportdryck och gel som gör mina långa tävlingar och vardagsträning både roligare och jag får mer energi. Kul!

Mina favoriter är i princip hela sortimentet.. jag kan verkligen inte plocka ut några enskilda grejer men kan verkligen rekommendera Umara.

Man kan väl förenklat säga att det är sport och energiprodukter som har den senaste forskningen bakom sig, är milt mot magen och blodsocker osv osv. KÖP!

Hör av er till mig om ni har några frågor om enskilda produkter,

VH Martin

Be first to comment