Helgen som va

Superhärlig helg som verkligen innehöll “allt”.

Paddling i fredags efter jobbet i riktigt höstväder. var över en vecka sedan gången innan pga andra grejer och att jag var i Sälen med päronen. På kvällen middag och häng hemma hos E, supermysig!

Lördag ett event hemma hos Per Morberg i Sörmland, jag lånade en Yamaha T700 från McVaruhuset ty min gamla Triumph utan vindruta är inte så mysig att köra så långt med. Hos Per var det lunch, mingel och testa ett nytt bilmärke från Ineos Grenadier. Riktigt ball!

Kul event och roligt att träffa Per, som jag jobbar med en del!

Lördag kväll häng hemma hos Mackan på Lidingö, alltid supertrevligt!

Söndag, final i Stockholmscupen kajak, banan var “Öarna runt” med start från Fridhemskanotisterna. Inga riktiga topp-namn med den här gången, pga skador och trassel hos de flesta. Jag “kände” lite på de i förstaklungan, (Niklas Westin och Aron/Anton i en dubbel). Efter ett par hundra meter hade jag någon hundra meter ledning, antingen köra på och vinna med kanske 10 (?) min eller ha en trevlig dag och vinna lite men safe, jag körde på alternativ 2. Riktigt mycket motvind men jag var stark och paddlade runt och coachade de andra med att paddla rätt etc. Vann tryggt.

Efteråt korv och fika på fridhemskanotisterna.

Värt att nämna är att coola, grymma härliga Emelie Johansson från SKK körde loppet – och tog sig igenom, som enda tjej. Bra där!

På em/kväll var det läxläsning hemma hos syrran där jag räknade matte med Alice.

Lång härlig, intensiv helg med mycket saker. Somnade snabbt på kvällen!

//Marre

Be first to comment